
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut
- ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL schwarzer Pfeffer nach Geschmack
- 200 g Edamer oder anderen Halbhartkäse (z. B. Gruyère, Emmental, Fontina), in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch
-
1
geh. TL Bouillon (Paste)
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 331 kcal / 1386 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Stroganoff
45min
Ghackets mit Hörnli
30min
Chili con Cervelat
1hod.
Pouletbrust Metaxa
1hod.
Rindsvoressen
1hod. 50min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1hod. 10min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Züri-Gschnätzlets
50min