Pouletbrust alla pizzaiola

Pouletbrust alla pizzaiola

4.4 94 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 Portionen

Suroviny

  • Pouletbrustfilets, ohne Haut
    800 g
  • Salz nach Geschmack
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer nach Geschmack
    ½ TL
  • Edamer oder anderen Halbhartkäse (z. B. Gruyère, Emmental, Fontina), in Stücken
    200 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch
    600 g
  • Bouillon (Paste)
    1 geh. TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5l)
  • Zucker
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 41 g
Kalorie 1386 kJ / 331 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...