Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schlemmerfilet
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Fischfilets, mit oder ohne Haut, TK (z.B. Seelachs oder Kabeljau)
Tomatenreis und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis
- 1 TL Salz
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 4 Basilikumblatt, frisch, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2584 kJ / 617 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Wirz-Pasta
35min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Bündner-Spätzli
45 min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
35min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Lasagne
2 godz.
Pizza "Tricolore"
1h 45min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Hamburger mit Coleslaw
40min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35min