Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schlemmerfilet
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Fischfilets, mit oder ohne Haut, TK (z.B. Seelachs oder Kabeljau)
Tomatenreis und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis
- 1 TL Salz
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 4 Basilikumblatt, frisch, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2584 kJ / 617 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40min
Trenette mit Pesto
45min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Spaghetti Carbonara
35min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min