
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schlemmerfilet
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan in Stücken
- ½ Bund Petersilie ohne Stiele
- 1 Stängel Dill abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Fischfilets, mit oder ohne Haut TK (z.B. Seelachs oder Kabeljau)
Tomatenreis und Fertigstellung
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis
- 1 TL Salz
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 4 Basilikumblatt, frisch zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 617 kcal / 2584 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40min
Ofenguck mit Zucchetti
1hod. 10min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Tomatenreis
30min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Gedünstetes Gemüse
20min
Spaghetti Carbonara
35min
Kartoffelsalat Badische Art
6hod.
Pizza vier Jahreszeiten
1hod. 30min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min