Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenpüree
- 40 g Tomaten, getrocknet, in Öl
- 15 g Honig
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Dill, frisch, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
- 4 Schweinshals, Steak (je min. 3 cm dick)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 58.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
6-Strang-Butterzopf
2h 35 min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45min
Pannacotta mit Ananaskompott
4óra 40p
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1h 15min
Randensalat mit Meerettich
10 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Wurst-Käse Salat
25 Min
Schweinsfilet im Teig
1h 15min
Eistee-Sirup
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20 phút
Poulet-Stroganoff
50 Min