Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenpüree
- 40 g Tomaten, getrocknet, in Öl
- 15 g Honig
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Dill, frisch, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
- 4 Schweinshals, Steak (je min. 3 cm dick)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 58.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Eier-Tatar
35min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10min
Feigensenf
1h
Egli-Knusperli
1h
Poulet-Birnen-Pie
2 Std. 40 Min
Schweinsfilet im Teig
1 Std. 15 Min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1h 10min
Züri-Gschnätzlets
50min
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1h