Thai pork with green mango salad (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Thai pork with green mango salad (Diabetes)

4.8 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 40 g Thai green curry paste gluten free (see Tips)
  • 2 fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred
  • 1 makrut lime leaf stalk removed
  • 60 g fresh coriander roots and stems only
  • 17 g fish sauce gluten free
  • 15 g maple syrup
  • 2 fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
  • 1000 g water
  • 200 g green beans trimmed
  • 125 g vermicelli bean thread noodles
  • 2 green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne
  • 200 g cherry tomatoes cut into halves
  • 6 sprigs fresh Thai basil leaves only
  • 2 tbsp unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
382.5 kcal / 1597.5 kJ
Protein
32.8 g
Tuk
5.8 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sodík
787.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty