Thai pork with green mango salad (Diabetes)

Thai pork with green mango salad (Diabetes)

4.6 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)
    500 g
  • Thai green curry paste gluten free (see Tips)
    40 g
  • fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred
    2
  • makrut lime leaf stalk removed
    1
  • fresh coriander roots and stems only
    60 g
  • fish sauce gluten free
    17 g
  • maple syrup
    15 g
  • fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
    2
  • water
    1000 g
  • green beans trimmed
    200 g
  • vermicelli bean thread noodles
    125 g
  • green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne
    2
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g
  • fresh Thai basil leaves only
    6 sprigs
  • unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve
    2 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 787.5 mg
Protein 32.8 g
Kalorie 1597.5 kJ / 382.5 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...