Thai pork with green mango salad (Diabetes)

Thai pork with green mango salad (Diabetes)

4.6 8 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)
    500 g
  • Thai green curry paste gluten free (see Tips)
    40 g
  • fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred
    2
  • makrut lime leaf stalk removed
    1
  • fresh coriander roots and stems only
    60 g
  • fish sauce gluten free
    17 g
  • maple syrup
    15 g
  • fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
    2
  • water
    1000 g
  • green beans trimmed
    200 g
  • vermicelli bean thread noodles
    125 g
  • green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne
    2
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g
  • fresh Thai basil leaves only
    6 sprigs
  • unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve
    2 tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 382.5 kcal / 1597.5 kJ
Protein 32.8 g
Tuk 5.8 g
Sacharidy 47 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 787.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...