Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
TM6 TM5

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 70 g red quinoa, rinsed and drained
  • water, to soak
  • 50 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
  • 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
  • 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
  • 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
  • 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
  • 1 lime, juiced
  • 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1470 kJ / 352.5 kcal
Protein
36.5 g
Sacharidy
32.5 g
Tuk
7 g
Nasycený tuk
2.3 g
Vláknina
9.5 g
Sodík
770 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty