Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
TM6

Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)

3.3 (6 hodnocení)

Suroviny

Winter Veg Mash

  • 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
  • 50 g water
  • ground nutmeg, to taste
  • ground black pepper, to taste

Pork and Prune Stew

  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 12 pickling onions (approx. 360 g)
  • 60 g red wine
  • 2 tbsp wholemeal plain flour
  • 2 carrots, trimmed and sliced
  • 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
  • 500 g water
  • 400 g broccoli, cut into florets
  • 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
  • ground black pepper, to taste
  • 60 g dried pitted prunes

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1610 kJ / 385 kcal
Protein
39.3 g
Sacharidy
29 g
Tuk
7.5 g
Nasycený tuk
1.8 g
Vláknina
17.3 g
Sodík
199.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty