
Zařízení & příslušenství
Coq au vin blanc with mashed potato
Příprava 10min
Celkový 1hod. 50min
4 portions
Suroviny
Coq au vin
-
chicken Marylands jointed, trimmed and skin on4
-
eschalots peeled12
-
shortcut bacon rashers trimmed and cut into pieces (2 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper to season
-
white wine200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters200 g
-
salted butter20 g
Mashed potato
-
floury potatoes peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk350 g
-
butter cut into pieces30 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
1111.9 kcal /
4652 kJ
Protein
59 g
Tuk
44.5 g
Sacharidy
114.6 g
Vláknina
14.7 g
Nasycený tuk
18 g
Sodík
2036.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Comfort food in cast iron
12 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland