Kompatibilní verze
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albondigas (Hackbällchen)
- 50 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika de la Vera
Tomatensauce
- 50 g Datteln, halbiert
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 100 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Spitzpaprika, rot, in Streifen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Papas Arrugadas und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 800 g Drillinge, ungeschält
- 250 g Meersalz, grob
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3234 kJ / 773 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 1892 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Shawarma Poutine
45min
Hähnchen in Estragonsauce
50min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3j
Chorizo-Patties
1h 25min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min
Meatballs Tikka Masala
50min
Grünes Burger-Relish
40 min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min