Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
nebo 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 16.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Koffiedessert
15 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Zalmsoufflé
1h
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Gegratineerde coquilles
25min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení