Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
nebo 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 16.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige tomatensoep
25 Min
Quiche lorraine
50min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Waterzooi van kip
1h
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Vichyssoise met pasta
35min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min