
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
nebo 1 tl brandy Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 217 kcal / 908 kJ
- Protein
- 13.6 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Pastasalade met kip
1h 15min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Aardappel pannenkoeken
45min
Vislasagne met courgette
1h