Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
nebo 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 16.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Pastasalade met kip
1h 15min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nenhuma avaliação
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Zalmsoufflé
1h
Penne met tonijn
35 min
Viscurry
35 min
Gegratineerde coquilles
25 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min