Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 1200 g di patate novelle intere, non sbucciate (vedere consigli)
Rösti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di burro chiarificato + q.b. per ungere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1542.9 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 895.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Burrito di carne
1 Std. 30 Min
Rösti di patate
1 Std.
Cous cous con Feta e melanzane
30 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Burger di quinoa e ketchup giallo
2 Std.
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Mini plumcake Brie e lamponi
1 Std.
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45 Min
Aceto di sidro di mele e ribes
4 godz. 20 min
Mondeghili
40 Min