Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 1200 g di patate novelle intere, non sbucciate (vedere consigli)
Rösti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di burro chiarificato + q.b. per ungere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1542.9 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 895.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Melanzane alla messinese
30 Min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Bocconcini di pollo piccanti
45 min
Pici all'etrusca
1u. 45min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Monte Cristo sandwich
4sa 30 dk
Insalata di carote grattugiate
10 min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Bortellina
30 Min
Insalata di pollo e avocado
30 Min