Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- 1000 g Wasser
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Birne, in Stücken
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 150 g Mayonnaise
- 30 g Senf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Ingwer, gemahlen
- 15 g Zitronensaft
- 100 g Nordseekrabben
- 4 Matjesfilets, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 Baguette, längs aufgeschnitten, halbiert
- Öl zum Braten
- 16 Blätter gemischter Blattsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2784 kJ / 664 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1178 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 Std.
Möhren-Fenchel-Salat
30 min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15 Min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min