Den Helder (Matjes-Tatar)

Den Helder (Matjes-Tatar)

4.8 172 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Eier
    4
  • Wasser
    1000 g
  • Staudensellerie-Stangen in Stücken
    2
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Birne in Stücken
    1
  • Dill abgezupft
    1 Bund
  • Emmentaler in Stücken
    100 g
  • Mayonnaise
    150 g
  • Senf
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Ingwer, gemahlen
    ½ TL
  • Zitronensaft
    15 g
  • Nordseekrabben
    100 g
  • Matjesfilets in Stücken (ca. 2 cm)
    4
  • Baguette längs aufgeschnitten, halbiert
    1
  • Öl zum Braten
  • gemischter Blattsalat
    16 Blätter

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1178 mg
Protein 39 g
Kalorie 2784 kJ / 664 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...