Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- 1000 g Wasser
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Birne, in Stücken
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 150 g Mayonnaise
- 30 g Senf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Ingwer, gemahlen
- 15 g Zitronensaft
- 100 g Nordseekrabben
- 4 Matjesfilets, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 Baguette, längs aufgeschnitten, halbiert
- Öl zum Braten
- 16 Blätter gemischter Blattsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2784 kJ / 664 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1178 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Gefüllte Muschelnudeln
40min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3 Std. 30 Min
Chowder
45min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min