Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 40 g Butter, in Stücken
- 350 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 250 g Milch
- 20 g Zitronensaft
- 1 Lorbeerblatt
- 2 Prisen Piment, gemahlen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 700 g frische Miesmuscheln, gesäubert
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 TL Zitronenschale, fein gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2753 kJ / 658 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1322 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24hod.
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 Std. 45 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Bouillabaisse
1h
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min