Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Porree, nur der weiße Teil
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 400 g Kokosmilch
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- 1 EL Limettenschale, unbehandelt
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g frische Miesmuscheln, gesäubert (siehe Tipp)
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünne Scheiben
- 1 Limette, in Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2352 kJ / 562 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1044 mg
Alternativní recepty
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 menit
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5h 30min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 menit
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Tintenfischsauce
40 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3sa
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min