
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Porree nur der weiße Teil
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 400 g Kokosmilch
- 1 TL Ingwer, frisch gerieben
- 1 EL Limettenschale unbehandelt
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g frische Miesmuscheln, gesäubert (siehe Tipp)
- 10 g Koriander abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Limettensaft frisch gepresst
- 1 rote Chilischote, frisch in dünne Scheiben
- 1 Limette in Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 562 kcal / 2352 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1044 mg
Alternativní recepty
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6hod. 25min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1hod.
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1hod.
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1hod.
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1hod. 15min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Chowder
45min
Curry-Zitronengras-Suppe mit Garnelen
40min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1hod. 35min