Kompatibilní verze
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Karotten, geputzt, in Stücken
- 10 g Butter
- 70 g Wasser
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 100 g Vogerlsalat
- 2 Marillen, getrocknet, entsteint
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 80 g Joghurt (1% Fett)
- 1 EL Honig
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kardamom, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 674 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 min
Wintersalat
55 min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Fastensuppe
45 min
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
72 Std. 30 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30 min
Italienische Frittata
35 min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 min