Kompatibilní verze
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Karotten, geputzt, in Stücken
- 10 g Butter
- 70 g Wasser
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 100 g Vogerlsalat
- 2 Marillen, getrocknet, entsteint
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 80 g Joghurt (1% Fett)
- 1 EL Honig
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kardamom, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 674 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Gesunder Darm Drink
10min
Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce
30min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55min
Fastensuppe
45min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Leber Detox
5min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min