Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eier
- 2 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Tarte
- 125 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Wasser
- 1 TL Salz
Topping
- 300 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake, abgetropft
- 2 EL Weißweinessig
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
1
Eidotter
nebo 1 EL Crème fraîche - 3 Stück Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 10 g Olivenöl
- 10 g Honig
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 30 g Rucola
- 100 g Cherrytomaten
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 50 g rote Zwiebeln, in Ringe geschnitten (1 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 338 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Coq au vin
3 Std.
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Zwiebel-Käse-Tarte
1 Std. 10 Min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Fenchel-Spargel-Salat mit weichem Camembert
30min
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Kirsch-Gazpacho mit Minze
15min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Aioli (ohne Ei)
10min