
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g Hanföl
nebo 25 g Walnussöl - 50 g Olivenöl
- 100 g Brottrunk® siehe Tipps
- 20 g Zitronensaft
- 150 g Himbeeren
- 10 - 20 g Honig
- ¼ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- 300 g Karfiolröschen
- 200 g grüne Bohnen, frisch
- 120 g Frühstücksspeck, in Scheiben
- 300 - 400 g Radicchio
-
200
g Ziegenkäse, weich in Scheiben
nebo 200 g Blauschimmelkäse in Scheiben - 30 g Walnüsse, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 566 kcal / 2370 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 766 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1sa
Babyfreundlicher Melanzani-Tahini-Dip
55 dk
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5sa 30 dk
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 dk
Gemüseaufstrich
1sa
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8sa 45 dk
Gemüsetatar rot-grün
15 dk
Brioche (glutenfrei)
2sa 50 dk
Maronicreme
15 dk
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15 dk
Nurkorn-Brot
13sa 30 dk
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1sa