Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 50 g Butter, in Stücken
- 2 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 130 g Milch
- 40 g Haselnüsse
- 40 g getrocknete Aprikosen, entsteint in groben Würfeln
- 1 Eigelb, verquirlt, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1152 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosinenstuten
3u.
Ontbijtkoek (Frühstückskuchen)
1h
Buchweizen-Pfannkuchen mit Äpfeln
25min
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30 Min
Möhren-Quiches
1h 10min
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1h 25min
Weihnachtliche Wecken
10h
Blaubeer-Crumble mit Rotwein
50 Min
Walnut Scones
30 Min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 Std. 45 Min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Tomaten-Körner-Brötchen
3h 30min