
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 150 g Schinkenspeckwürfel
- 150 g Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 800 g weiße Bohnen, aus der Dose mit Sud
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 697 kcal / 2917 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 89 g
- Vláknina
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 2057 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1hod.
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1hod.
Kurkuma-Ingwer-Suppe mit gemischtem Gemüse
1hod. 15min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2hod.
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1hod.
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Holländische Käse-Eier
40min
Gyros-Paprika-Suppe
30min
Bunter Zwiebel-Topf
1hod.