Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Grünkohl, dicke Rippen entfernt, in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 25 g Olivenöl
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2,5 cm)
- 300 g Möhren, in Scheiben (1,5 cm)
- 500 g Steckrüben, in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. TL Senf
- 2 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Mettwurst, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2148 kJ / 514 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 1728 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Wirsing-Eintopf
40min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2 godz. 15 min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 Std.
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min