Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 600 g Blumenkohlröschen (2-3 cm)
- 200 g Erbsen, TK
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 3 cm)
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Crème fraîche
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (5 mm)
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 - 2 TL körniger Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1362 kJ / 326 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1340 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Holländische Käse-Eier
40 Min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1 Std. 30 Min
Kürbis-Tomaten-Gemüse mit Bratwurstklößchen und Kartoffeln
45 Min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 Min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Kohlrabi-Eier-Salat
1 Std. 15 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 Min