Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut
- 300 g Erbsen, TK
- 120 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
150
g Petersilienwurzel, in Scheiben (5 mm)
nebo 150 g Pastinake, in Scheiben (5 mm) - 150 g Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1466 kJ / 350 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 178 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1u.
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Spätzlesuppe
3h 45min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1u.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min