Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua
Pane tartaruga
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di sale
- 20 g di burro morbio a pezzi
- semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 758.9 kJ / 181.4 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 395.2 mg
Alternativní recepty
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Impasto base per pane
1h
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Pane ai cereali
3ωρ.
Pane contadino
19 Std.
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Grissini al sesamo
2 Std. 30 Min
Focaccia
6 godz.
Pizzette rosse
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.