
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 albume
- 400 g di miele liquido
- olio neutro q.b.
- 2 fogli di ostia (20x20 cm)
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 100 g di mandorle pelate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 63 kcal / 265 kJ
- Protein
- 0.9 g
- Tuk
- 2.9 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Panini al latte e burro
3hod. 30min
Pane al pomodoro
16hod.
Mini Pandorini (TM6)
15hod.
Maionese cotta
15min
Mandorle pelate (TM6)
5min
Pandoro TM6
15hod. 15min
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45min
Grissini ai 3 sapori
3hod.
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3hod.
Macarons
1hod. 30min
Pinsa romana alla carbonara
4hod.
Pane all'acqua
4hod.