Torrone di Montélimar

Torrone di Montélimar

4.5 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
40 pezzi

Suroviny

  • 1 albume
  • 400 g di miele liquido
  • olio neutro q.b.
  • 2 fogli di ostia (20x20 cm)
  • 50 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 100 g di mandorle pelate

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 0.9 g
Kalorie 265 kJ / 63 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...