Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
nebo 20 g Honig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1366 mg
Alternativní recepty
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40 Min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 Std.
Salat mit gebratenen Garnelen
20 Min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 Min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 Min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6 Std. 15 Min
Edamame-Garnelen-Salat
40 Min
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20 Min
Gemüsetarte mit Halloumi
1 Std. 10 Min
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50min
Gebackener Lachs mit Zucchininudeln
30 Min