
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
nebo 20 g Honig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1414 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1366 mg
Alternativní recepty
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
15min
Wassermelonen-Bruschetta
20min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1hod.
Gurkensalat
10min
Möhrensalat
10min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Salat mit gebratenen Garnelen
20min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30min