Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
TM6

Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g Mandeln
  • 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • 1300 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 300 g Rote Bete, gegart
  • 50 g Olivenöl
  • 1 TL Dijon-Senf
  • 20 g Holunderblütensirup
    nebo 20 g Honig
  • 30 g Weißweinessig
  • 5 g Petersilie, abgezupft
  • ¾ TL Pfeffer
  • 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1414 kJ / 338 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
21 g
Tuk
24 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
7 g
Sodík
1366 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty