Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
nebo 20 g Honig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1366 mg
Alternativní recepty
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min
Gurkensalat
10min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4 Std. 30 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24hod.
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45 Min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Bunte Spargelbowl mit Jasminreis
1h
Edamame-Garnelen-Salat
40min