Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g Rosenkohl, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 ½ TL Garam Masala
- 15 g Ahornsirup
- 200 g Magerquark
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Tahin
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 1946 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Kichererbsen-Salat
15min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min