Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di maiale, a cubetti (2x2 cm) (vedere consiglio)
- 200 g di vino rosso
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
- 350 g di cipolle a fettine
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di senape
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1608 kJ / 384.3 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 549 mg
Alternativní recepty
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4 Std. 40 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2u. 40min
Gulash tirolese
1h 30min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 Min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min