Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base cheesecake
- 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 130 g di biscotti, tipo digestive
- 50 g di zucchero
Crema a base di formaggio
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 600 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1340.5 kJ / 320.4 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 101.3 mg
Alternativní recepty
Crema di zucca sottovuoto
1h
Spaghetti di zucchine con ragù
40 λεπτ.
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Toast al burro matcha
Žádné hodnocení
Dulce de leche
3ωρ.
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40 λεπτ.
Sformato tricolore
1h 30min
Torta pere e zenzero (TM6)
40 λεπτ.
Plumcake salato pancetta e datteri
1h
Coppa cookies
3h 30min
Crema per pandoro (senza lattosio)
45min