Cheesecake al Varoma

Cheesecake al Varoma

3.9 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
12 fette

Suroviny

Base cheesecake
  • 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
  • 130 g di biscotti, tipo digestive
  • 50 g zucchero
Crema a base di formaggio
  • 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 150 g zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di burro morbido, a tocchetti
  • 600 g di ricotta fresca ben asciutta
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 uova
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 2000 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 101.3 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1340.5 kJ / 320.4 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 12.1 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...