Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Edam (formaggio olandese), a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipollotto, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 50 g di salsa di pomodoro
- 10 g di olive denocciolate a rondelle
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 400 g di peperoni dolci
- 2 uova
- 50 g di farina senza glutine
- olio per frittura q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1399 kJ / 334.4 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1054.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittatina alle zucchine
30min
Rotolo di frittata
45min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Polpette di peperoni
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Zucchine ripiene di cotechino
1 Std. 30 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1h 15min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min