Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Edam (formaggio olandese), a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipollotto, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 50 g di salsa di pomodoro
- 10 g di olive denocciolate a rondelle
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 400 g di peperoni dolci
- 2 uova
- 50 g di farina senza glutine
- olio per frittura q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1399 kJ / 334.4 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1054.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico
50min
Sformato di verdure e formaggio
45min
Besciamella
15min
Torta al cioccolato 2 ingredienti
Žádné hodnocení
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Frittelle di zucchine e gamberetti
30min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min