Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca rossa
- 190 g di rape rosse cotte, a pezzi
- 300 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
Besciamella agli spinaci
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di farina tipo 00
- 600 g di latte intero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
Ripieno allo speck
- 30 g di gherigli di noci
- 140 g di pecorino stagionato a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 120 g di speck a cubetti
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4471.5 kJ / 1068.8 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 86.4 g
- Tuk
- 62.8 g
- Nasycený tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 3981.4 mg
Alternativní recepty
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1j
Crostata salata multicolore
1j
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2j 30 menit
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2j
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2j
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4 Std.
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2j