Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca rossa
- 190 g di rape rosse cotte, a pezzi
- 300 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
Besciamella agli spinaci
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di farina tipo 00
- 600 g di latte intero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
Ripieno allo speck
- 30 g di gherigli di noci
- 140 g di pecorino stagionato a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 120 g di speck a cubetti
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4471.5 kJ / 1068.8 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 86.4 g
- Tuk
- 62.8 g
- Nasycený tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 3981.4 mg
Alternativní recepty
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40 min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1hod. 5min
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 godz.
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 godz. 30 min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min
Patate pelate (TM6)
5min