Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.5 134 hodnocení
Příprava 3hod.
Celkový 3hod. 20min
4 porzioni

Suroviny

  • di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    140 g
    140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di rucola
    150 g
  • di bresaola
    150 g
  • di Grana Padano in scaglie
    100 g

Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Kalorie 2853 kcal / 11939 kJ
Protein 145.6 g
Tuk 87.3 g
Sacharidy 400.5 g
Vláknina 15 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 7186.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...