
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
140
g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
nebo 140 g di spinaci in foglia surgelati scongelati, ben strizzati - 280 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di rucola
- 150 g di bresaola
- 100 g di Grana Padano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2853 kcal / 11939 kJ
- Protein
- 145.6 g
- Tuk
- 87.3 g
- Sacharidy
- 400.5 g
- Vláknina
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 7186.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crackers al pistacchio
30min
Galette integrale alle verdure
1hod. 30min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1hod. 45min
Focaccia a bastone
5hod.
Mezzelune ripiene
1hod. 30min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2hod. 35min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2hod.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1hod. 30min
Focaccia di zucca (TM6)
1hod. 35min
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3hod. 50min
Focaccia barese
2hod. 55min