Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
TM6 TM5

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.5 (131 hodnocení)

Suroviny

  • 140 g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    nebo 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • 280 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 300 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di rucola
  • 150 g di bresaola
  • 100 g di Grana Padano in scaglie

Nutriční hodnoty
na 4 porzioni
Kalorie
11939 kJ / 2853 kcal
Protein
145.6 g
Sacharidy
400.5 g
Tuk
87.3 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
15 g
Sodík
7186.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty