Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
140
g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
nebo 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati - 280 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di rucola
- 150 g di bresaola
- 100 g di Grana Padano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 11939 kJ / 2853 kcal
- Protein
- 145.6 g
- Sacharidy
- 400.5 g
- Tuk
- 87.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 7186.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Pizzette rosse
4h
Rotolo ai piselli
50min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 Std. 20 Min
Focaccia barese TM6
4h
Treccia al latte
2h 30min
Focaccia alle carote
3h 30min
Focaccia a bastone
5h
Cruffin (TM6)
4h 30min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min