
Zařízení & příslušenství
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
Příprava 3hod.
Celkový 3hod. 20min
4 porzioni
Suroviny
-
di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati140 g
-
di acqua280 g
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di farina manitoba200 g
-
di farina tipo 00300 g
-
di sale10 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di rucola150 g
-
di bresaola150 g
-
di Grana Padano in scaglie100 g
Nutriční hodnoty na 4 porzioni
Kalorie
2853 kcal /
11939 kJ
Protein
145.6 g
Tuk
87.3 g
Sacharidy
400.5 g
Vláknina
15 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
7186.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

La pizza è gourmet
15 recepty/-ů
Itálie
Itálie