Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 10 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina senza glutine per pane e pizza
- 30 g di olio di oliva
- ¾ - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 30 g di burro
- 100 g di foglie di spinaci freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida (crème fraîche)
- 300 g di zucchine, a cubetti
- 300 g di pomodorini a metà + q.b.
- 100 g di salmone affumicato a fette sottili, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 717.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27 godz.
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Biscotti al burro (senza glutine)
50min
Focaccia semplice senza glutine
27 godz. 30 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 Min
Crêpes (senza glutine)
50min
Burger buns (senza glutine)
5h
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2h 30 min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min