Kompatibilní verze
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 240 g di acqua
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Crema di zucca
- 400 g di polpa di zucca, tagliata a pezzi (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 60 g di pancetta a fette
-
200
g di scamorza affumicata a fette (4-5 mm)
nebo 200 g di mozzarella a fette (4-5 mm) - 10 g di glassa di aceto balsamico
- 25 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 8 pezzi
- Kalorie
- 11786 kJ / 2817 kcal
- Protein
- 122 g
- Sacharidy
- 330 g
- Tuk
- 111 g
- Nasycený tuk
- 50 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 3173 mg
Alternativní recepty
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 Std. 20 Min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 Std.
Pizza nera con crema di zucchine, gamberi e fiocchi di latte
4 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Cous cous zucca e feta
40 Min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza napoletana
9u.