Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Porree, in Ringen
- 30 g Öl
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 cm)
- 50 g Weißwein
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Pimentkörner
- 2 Wacholderbeeren
- ½ TL Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Crème légère
- 150 g Kopfsalat, in Stücken
- 15 g Essig
- 20 g Extra virgin Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2077 kJ / 496 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1262 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Tiroler Speck-Muffins
40min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1h
Rucola-Feta-Suppe
35min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min