Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panini
- 300 g di acqua
- 5 g di miele
- 3 - 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 200 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 8 g di sale
Polpo
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
Maionese aromatizzata
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- 250 g di maionese
Terminare la preparazione
- 200 g di pomodori, tipo San Marzano, a fettine
- 50 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2575.8 kJ / 615.7 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 30.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 664.3 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Broéto chioggiotto
1 Std. 10 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 godz. 20 min
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45min
Focaccia barese TM6
4 godz.
Pizza napoletana
9h