Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1273.8 kJ / 304.5 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 762.5 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Trippa alla romana
2 Std.
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Besciamella
15 Min
Frittelle di agretti
2 Std.
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Polpette fritte
40 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.