Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1900 g di acqua
- 250 g di filetto di merluzzo fresco (in 2 tranci)
- 5 - 6 pomodorini ciliegia in quarti (vedere consigli)
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di bottarga in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1j 20 menit
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1j 20 menit
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1j 30 menit
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Calamari Sottovuoto
50 menit
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Asparagi sottovuoto
50 menit
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min