Mejillones y pescado con patatas al azafrán

Mejillones y pescado con patatas al azafrán

3.5 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
4 raciones

Suroviny

  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 ramitas
  • de agua
    500 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • de patatas de guarnición peladas y en mitades
    300 g
  • de hebras de azafrán
    2 pellizcos
  • filetes de pescado blanco sin piel (aprox. 150 g c/u)
    4
  • de mantequilla en trozos
    40 g
  • de vermut blanco
    20 g
  • de nata (35% de grasa)
    20 g
  • de guisantes congelados
    50 g
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • mejillones limpios
    10 - 15

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 356 kcal / 1490 kJ
Protein 40.3 g
Tuk 13.9 g
Sacharidy 17.2 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sodík 380.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...