Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 500 g de agua
- 4 pellizcos de sal
- 300 g de patatas de guarnición, peladas y en mitades
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 4 filetes de pescado blanco sin piel (aprox. 150 g c/u)
- 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de vermut blanco
- 20 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de guisantes congelados
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 10 - 15 mejillones limpios
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1490 kJ / 356 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 380.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40 min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Lomo y patatas tonnato
1h
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1h
Salmón al vapor con verduras y arroz
40 min
Tomates rellenos con sardinillas
30 min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30 min
Solomillo de cerdo asado con guarnición de patatas
40 min
Pechuga de pavo con chiminesa y ensaladilla
25h
Solomillo de ternera en salsa de vino tinto
25 min