Kompatibilní verze
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ventresca de bonito (de 1 kg aprox.)
- 4 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas)
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca (10-15 g)
nebo 1 pellizco de jengibre molido - 1 pellizco de curry en polvo
- ¼ de cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de salsa de soja
- 300 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1928 kJ / 461 kcal
- Protein
- 62.8 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 813.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Corvina con ratatouille
45min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 godz.
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Bacalao al jengibre con arroz y verduras
40min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1u.
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min