Kompatibilní verze
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ventresca de bonito (de 1 kg aprox.)
- 4 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas)
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca (10-15 g)
nebo 1 pellizco de jengibre molido - 1 pellizco de curry en polvo
- ¼ de cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de salsa de soja
- 300 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1928 kJ / 461 kcal
- Protein
- 62.8 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 813.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con adobo jamaicano (jerk)
1 Std. 15 Min
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8h 35min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 Min
Lubina con salsa de trufa
40 Min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 Min
Setas de cardo con gambas
40 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min