Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino tinto
- 50 g de tomate concentrado
- 1 pastilla de caldo de carne
- 250 - 300 g de sepia en trozos de 2-3 cm
- 750 g de carrilleras de cerdo en trozos de 3-4 cm
- 20 g de piñones
- 2 - 3 pellizcos de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de arroz
- 300 g de agua
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- ½ cucharadita de perejil seco
- 30 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1045.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Tortilla vaga de pulpo
30min
Costillas con salsa de café
1h
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 min
Pollo a la catalana
55 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 min
Allipebre de rape
45min