Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de navajas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
Mojo verde
- 100 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 diente de ajo
- 25 - 30 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
Navajas al vapor
- 200 g de agua
Para servir
- 400 g de cubitos de hielo
- brotes germinados de cilantro
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1551 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao en salsa de tomate
30 Min
Calamares rellenos
2 Std.
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 Min
Berberechos en salsa verde
1h
Caldereta de langosta
1h
Tosta de champiñones, gulas y gambas al ajillo
15min
Pulpo a feira con cachelos
55min
Mejillones al vino
30 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Coquinas al ajillo
1h
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Cóctel de cava y piña
10hod. 10min