Verdinas con bacalao (Cocción lenta)

Verdinas con bacalao (Cocción lenta)

4.3 52 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 16hod. 30min
4 raciones

Suroviny

  • de alubias verdinas secas
    250 g
  • de agua
    1000 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • diente de ajo
    1
  • de zanahoria en trozos
    100 g
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • de puerro en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de migas de bacalao remojadas y desaladas
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 367 kcal / 1535 kJ
Protein 28.6 g
Tuk 14.2 g
Sacharidy 31.3 g
Vláknina 14.4 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sodík 473.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...