Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias verdinas secas
- 1000 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 473.8 mg
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Porrusalda con bacalao
40 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Marmitako
40 Min