Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
TM6

Verdinas con bacalao (Cocción lenta)

4.3 (51 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1535 kJ / 367 kcal
Protein
28.6 g
Sacharidy
31.3 g
Tuk
14.2 g
Nasycený tuk
2.1 g
Vláknina
14.4 g
Sodík
473.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty