Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias verdinas secas
- 1000 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 473.8 mg
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35 Min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Alubias con bacalao
30min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Porrusalda con bacalao
40min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Marmitako
40min