Verdinas con bacalao en cocción lenta

Verdinas con bacalao en cocción lenta

4.3 54 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 16hod. 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 473.8 mg
Protein 28.6 g
Kalorie 1535 kJ / 367 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 14.4 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 31.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...