![Verdinas con bacalao (Cocción lenta) Verdinas con bacalao (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A82E6E52-3783-47EC-9F3F-E5F827D5DDBB/Derivates/edd1d149-3f62-4063-bb14-5ba1c728751e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias verdinas secas
- 1000 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 473.8 mg
Alternativní recepty
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Marmitako
40 分钟
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 godz. 30 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 godz.
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 分钟
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h