Kompatibilní verze
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate troceado en conserva
- 500 - 600 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
200
g de vino blanco
nebo 200 g de brandy - 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 544.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35min
Alubias con bacalao
30 Min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 godz.
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Marmitako de caballa
50min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5j 30 menit
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Marmitako
40 Min