Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares en cocción lenta

Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares en cocción lenta

3.8 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 19hod.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
  • 2 dientes de ajo
  • 250 g de cebolla en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de tomate troceado en conserva
  • 500 - 600 g de calamar fresco limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de vino blanco
    200 g de brandy
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 544.6 mg
Protein 16 g
Kalorie 1355 kJ / 324 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 14.9 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 34.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...