Kompatibilní verze
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate troceado en conserva
- 500 - 600 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
200
g de vino blanco
nebo 200 g de brandy - 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 544.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Alubias con bacalao
30min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15u. 10min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Fabes con almejas
30min