Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)

Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)

3.8 17 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 19hod.
4 raciones

Suroviny

  • de judiones de El Barco de Ávila secas
    250 g
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla en trozos
    250 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de tomate troceado en conserva
    300 g
  • de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
    500 - 600 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de vino blanco
    200 g
    200 g de brandy
  • de agua
    700 g
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 324 kcal / 1355 kJ
Protein 16 g
Tuk 14.9 g
Sacharidy 34.9 g
Vláknina 14.9 g
Nasycený tuk 2 g
Sodík 544.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...