Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de berberechos frescos
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 40 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de pimiento verde en trozos
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de fumet de pescado
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 71.4 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 4911.6 mg
Alternativní recepty
Marmitako de salmón
1 godz.
Arroz de latas
30 min
Porrusalda
35min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Empanada de zamburiñas
1 godz. 20 min
Caldereta de mejillones
45 min
Gratén de nachos
1 godz.
Arroz con almejas
1h 45min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Arroz caldoso con zamburiñas
45 min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min