Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ñoras sin semillas
- 4 dientes de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de comino molido
- 4 - 5 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de caldo de pescado
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de azúcar (volitelně)
- 1000 g de cola de rape sin piel con hueso, en rodajas de 3 cm
- 180 g de guisantes en conserva escurridos
- 60 g de pimiento rojo en conserva en tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 652 kJ / 156 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 343.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisat de peix
1h 25min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
1 godz. 10 min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 godz. 40 min
Popietas de lenguado y gambón
45min
Allipebre de rape
45min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Caldereta de mejillones
45min
Cazuela de fideos con langostinos
40min
Guiso marinero con patatas
45min
Calamares rellenos
2 godz.
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min