Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ñoras sin semillas
- 4 dientes de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de comino molido
- 4 - 5 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de caldo de pescado
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de azúcar (volitelně)
- 1000 g de cola de rape sin piel con hueso, en rodajas de 3 cm
- 180 g de guisantes en conserva escurridos
- 60 g de pimiento rojo en conserva en tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 652 kJ / 156 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 343.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30min
Menú de Navidad
2h 30min
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
1h 10min
Guiso marinero con patatas
45 分钟
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 分钟
Cazuela de fideos con langostinos
40 分钟
Bollitori
40 分钟
Calamares rellenos
2小时
Marmitako de salmón
1小时
Allipebre de rape
45 分钟