Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 350 g di bietole, tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla, tagliata a metà
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 Min
Vellutata di piselli
40 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 dk
Zuppa di bietole e ginger
40 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15 dk
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min