Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 350 g di bietole, tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla, tagliata a metà
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucchine
30 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Crema di zucchine
25 Min
Zuppa di bietole e ginger
40 λεπτ.
Crema marocchina di fave
35 Min
Frittata di zucchine
40 λεπτ.
Patate e bietole con uova affogate
45min
Vellutata di finocchio e carote
40 λεπτ.
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Vellutata di piselli
40 λεπτ.
Vellutata di cavolfiore
50 Min