Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

3.9 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g de carotte
  • 80 g de panais
  • 80 g de céleri branche
  • 50 g de parmesan
  • 120 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 120 g de vin blanc
  • 680 g d'eau
  • 1 cube de bouillon
  • 5 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 20 g de beurre mou
  • 10 g jus de citron
  • 600 g de filets de poisson blanc type bar, cabillaud ou merlan...
  • 1 brin de persil frais ciselé pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 404.1 mg
Protein 39 g
Kalorie 2164.6 kJ / 517.4 kcal
Tuk 15.3 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 50.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...