Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 250 g cebola cortada em pedaços (2 cm)
- 250 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm)
- 200 g curgete cortada em cubos (1,5 cm)
- 200 g beringela cortada em cubos (1,5 cm)
- 800 g posta baixa de bacalhau demolhado
- 2 - 3 c. sopa de farinha de trigo p/ polvilhar
- 400 g tomate em pedaços
- ½ - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (volitelně)
- 1 c. sopa de salsa picada p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3387.3 kJ / 809.6 kcal
- Protein
- 130 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 14506.1 mg
Alternativní recepty
Piza carbonara
1óra
Carne em massa folhada
40 min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 Min
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM6
Žádné hodnocení
Tarte de abóbora à americana
2óra
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8h
Queijo fresco com salmão e salsa
12 godz.
Pato com Caril Vermelho
1óra 15p
Guisado de legumes e leitelho
Žádné hodnocení
Batido de pêssego
5 min
Torta de limão com lemon curd
1óra
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min