Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinieren der Pouletschenkel
- 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 1 EL Limettenschale
- 150 g Sweet-Chili-Sauce
- 20 g Limettensaft
- 40 g Sojasauce, hell
Grillieren und Salat
- 20 g Korianderblätter, frisch (1 grosse Handvoll)
- 250 g Weisskabis, in Stücken (3-4 cm)
- 250 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 30 - 40 g Reisessig, nach Geschmack
- 15 g Sesamöl
- 1 TL Zucker
- 1 - 2 TL Meersalz, nach Geschmack
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- pflanzliches Öl zum Bestreichen des Grills
- 50 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1710.3 kJ / 407.5 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 3.2 mg
Alternativní recepty
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Eier-Tatar
35 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10min
Poulet-Stroganoff
50 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Poulet-Curry-Salat
30 min
Pouletbrust Metaxa
1h
Kartoffelstock nature
55 min
Fenchelsalat mit Parmesan
10min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 min