Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů mrkve, celé, oloupané (1–3 v závislosti na velikosti)
- 25 gramů šalotky, napůl
- 5 gramů čerstvé petržele
- 40 gramů slunečnicového oleje
- 25 gramů octa
- 20 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů hořčice
- 3 špetky soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 243.2 mg
Alternativní recepty
Restovaná hruška (200 gramů)
15 Min
On-line 02 - Vaříme, pečeme, funkce TM
2u. 30min
On-line 01 - Vítejte na ukázce
2u. 30min
Restované jablko (200 gramů)
15 Min
Švestkový clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 Min
Tiramisu jogurt
12 Std.
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45 min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany pro TM6
10min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1 godz.