Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů celých lískových ořechů
- 120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
- 1 stroužek česneku
- 70 gramů pórku, bílé části
- 250 gramů žampiónů, plus několik kusů na orestování
- 30 gramů másla
- 500 gramů drůbežího vývaru
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1908 kJ / 455 kcal
- Protein
- 9.05 g
- Sacharidy
- 12.75 g
- Tuk
- 43.68 g
- Vláknina
- 3.93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40 Min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 Min
Pâté z hub
1 godz. 25 min
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
Žádné hodnocení
Krůtí závitky po indicku
1 Std. 10 Min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 godz. 45 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 Min