Zařízení & příslušenství
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů celých lískových ořechů
-
120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
-
1 stroužek česneku
-
70 gramů pórku bílé části
-
250 gramů žampiónů plus několik kusů na orestování
-
30 gramů másla
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.05 g
Kalorie
1908 kJ /
455 kcal
Tuk
43.68 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
12.75 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Parmazánová polévka s rýží
25min.
Máslo s tuňákem a petrželí
1hod. 20min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Hummus
5min.
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Paštika z kachních jater
45min.