Zařízení & příslušenství
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů celých lískových ořechů
-
120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
-
1 stroužek česneku
-
70 gramů pórku bílé části
-
250 gramů žampiónů plus několik kusů na orestování
-
30 gramů másla
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.05 g
Kalorie
1908 kJ /
455 kcal
Tuk
43.68 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
12.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cannelloni s květákem a salsicciou
1hod. 20min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Arašídová polévka
40min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min.
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min.
Rybí polévka se zeleninou
30min.
Cibulová polévka
1hod. 10min.