Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů celých lískových ořechů
- 120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
- 1 stroužek česneku
- 70 gramů pórku, bílé části
- 250 gramů žampiónů, plus několik kusů na orestování
- 30 gramů másla
- 500 gramů drůbežího vývaru
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1908 kJ / 455 kcal
- Protein
- 9.05 g
- Sacharidy
- 12.75 g
- Tuk
- 43.68 g
- Vláknina
- 3.93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45 min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 godz.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Hovězí mini tartar
10min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Baleárská omáčka
15min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min