Zařízení & příslušenství
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů celých lískových ořechů
-
120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
-
1 stroužek česneku
-
70 gramů pórku bílé části
-
250 gramů žampiónů plus několik kusů na orestování
-
30 gramů másla
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.05 g
Kalorie
1908 kJ /
455 kcal
Tuk
43.68 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
12.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ledový salát s hovězím masem
35min.
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2hod.
Telecí party klobásky
1hod. 10min.
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Bylinkový olej
2hod. 5min.
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min.
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25min.
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min.
Houbová směs na rychlou polévku
10min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Cuketový krém s modrým sýrem
25min.