Zařízení & příslušenství
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů celých lískových ořechů
-
120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
-
1 stroužek česneku
-
70 gramů pórku bílé části
-
250 gramů žampiónů plus několik kusů na orestování
-
30 gramů másla
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.05 g
Kalorie
1908 kJ /
455 kcal
Tuk
43.68 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
12.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Mexický rozmarýnový punč
10min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min.
Polévka z batátů s rybími kousky
40min.
Rýže s lososem a žampióny
45min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.
Toskánské crostini
30min.
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9hod. 15min.