Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů celých lískových ořechů
- 120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
- 1 stroužek česneku
- 70 gramů pórku, bílé části
- 250 gramů žampiónů, plus několik kusů na orestování
- 30 gramů másla
- 500 gramů drůbežího vývaru
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1908 kJ / 455 kcal
- Protein
- 9.05 g
- Sacharidy
- 12.75 g
- Tuk
- 43.68 g
- Vláknina
- 3.93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 Min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Baleárská omáčka
15 Min
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min