Zařízení & příslušenství
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů celých lískových ořechů
-
120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
-
1 stroužek česneku
-
70 gramů pórku bílé části
-
250 gramů žampiónů plus několik kusů na orestování
-
30 gramů másla
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.05 g
Kalorie
1908 kJ /
455 kcal
Tuk
43.68 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
12.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Makovo-banánová zmrzlina
4hod. 30min.
Chřestovo - mrkvové kari
35min.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Polévka z batátů s rybími kousky
40min.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Olivová tapenáda
5min.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min.
Rybí polévka se zeleninou
30min.