Zařízení & příslušenství
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů celých lískových ořechů
-
120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
-
1 stroužek česneku
-
70 gramů pórku bílé části
-
250 gramů žampiónů plus několik kusů na orestování
-
30 gramů másla
-
500 gramů drůbežího vývaru
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.05 g
Kalorie
1908 kJ /
455 kcal
Tuk
43.68 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
12.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Krémová polévka z rukoly
30min.
Rybí polévka s pórkem
35min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Žampiónová omáčka s Nivou
20min.